גודל טקסט:
שינוי צבעי האתר:
מקשי קיצור
S - עבור לתוכן העמוד
1 - עמוד הבית
4 - חיפוש
הצהרת נגישות

פרויקט ספורטק צפון תל אביב

אסתטיקה עמידה במרחב הציבורי: פרויקט חיפוי הלוברים בספורטק צפון תל אביב

המרחב הציבורי המודרני דורש פתרונות מעטפת המשלבים בין נראות מוקפדת לבין עמידות יוצאת דופן. בפרויקט ספורטק צפון תל אביב, קבוצת אלוקל נדרשה לספק מענה לחיפוי חללים פתוחים המצויים במגע ישיר עם הקהל הרחב וחשופים לתנאי חוץ לאורך כל ימות השנה.

בפרויקט הותקנו 1200 מ"א של לוברים מפרופיל ייחודי בצבעים לבחירה, שהותאמו לחיפוי החללים הפתוחים של הספורטק. להמשך קריאה >>



העבודה והאלמנטים בפרויקט

  • פיתוח ייעודי של פרופיל אלומיניום - במסגרת הפרויקט יושמו כ-1,200 מטר אורך של לוברים, המבוססים על פרופיל אלומיניום ייחודי שפותח במחלקת המו"פ של קבוצת אלוקל. הפרופיל תוכנן במיוחד כדי להיות חזק ועמיד בפני פגיעות מכניות (High Traffic Area), תכונה חיונית במתחם ספורט ופנאי פעיל.
  • דיוק אדריכלי והתאמה לסביבה - מעבר להיבט הפונקציונלי, הושם דגש רב על השפה העיצובית. הלוברים נצבעו בגוונים ספציפיים שנבחרו על ידי אדריכל הפרויקט, מתוך מטרה לייצר המשכיות ויזואלית מושלמת לשאר חומרי החיפוי באתר. התוצאה היא מעטפת הרמונית המגדירה מחדש את החלל הציבורי ומייצרת חוויה אסתטית ונעימה למבקרים.

כקבוצה הפועלת כ-One Stop Shop, אלוקל ליוותה את הפרויקט משלב התכנון והפיתוח של הפרופיל הייחודי ועד להתקנה המדויקת בשטח, תוך הבטחת מוצר שישמור על מראהו החדש לאורך שנים רבות.

 

אדריכל: זוהר שגב אדריכלים
קבלן: טכנופלט
צלם: אורן סונגו

קבוצת אלוקל- פתרונות נוספים

בקבוצת אלוקל קיימות חמש חטיבות אשר מציעות מגוון רחב של פתרונות למעטפת הבניין מאלומיניום ומבטון אדריכלי

כל הזכויות שמורות ©  לקבוצת אלוקל
הזן את האימייל שלך ולחץ על שלח כדי להתחיל בתהליך שחזור הסיסמה
למידע נוסף צרו איתנוקשר הכירו את שיטת פרימה פטנט
שיווק ומכירות